A Party Service Szövetség küzd az ételmérgezések ellen

Évente több tízezer rendezvényen étkeznek vendégek a népszerű fesztiváloktól a céges karácsonyi partikig. A rendezvények vendéglátásának jelentős részét hozzáértő, a szabályokat betartó, elővigyázatos cégek bonyolítják, viszont évente több száz alkalommal hozzá nem értő, sokszor engedéllyel sem rendelkező vállalkozások is vendégül látnak alkalmanként több száz vendéget.

És bizony évente számos alkalommal tömeges ételmérgezésekbe torkollanak ezek az események. Miért? Mert a házon kívüli vendéglátás önálló szakma, külön szakmai felkészültséget, eszközparkot, tudást és engedélyeket igényel. A Magyar Party Service Szövetség tizenegy tagja pedig tudja, hogy mit jelent ez és szeretné, ha ezt minden megrendelő és vendég is komolyan venné. Mert egészségről szól a kérdés. Most, a karácsonyi partik időszakában különösen nagy jelentősége van e kérdésnek. Válogassuk meg hát, hogy milyen cégre bízzuk a partik megszervezését és ki gondoskodik a vendéglátásról. Kérjük be a szükséges engedélyeket és referenciákat, legyünk óvatosak.
A Party Service Szövetség szeretné, ha minden, ezen a piacon dolgozó vállalkozás magas színvonalú és biztonságos szolgáltatást nyújtana, hiszen csak decemberben a PS Szövetség tagjai közel 700 rendezvényt bonyolítanak le, ahol 120.000 vendéget szolgálnak ki, felhasználnak 30 tonna húst és 50.000 liter italt. Mindezt a lehető legnagyobb körültekintéssel, a szakmai előírások betartása mellett.

A cikk megjelent:

További publikációk:

Elegünk van az ételmérgezésekből

A Party Service Szövetség küzd az ételmérgezések ellen

Karácsonyi céges bulik: hódít a gagyi

Megbízható, ellenőrzött party service piacot