Gundel Étterem és
Party Service

Az évszázados múltra visszatekintő Gundel Party Service a hétköznapokat ünneppé, az ünnepeket felejthetetlen élménnyé varázsolja a Gundel Palota bankett termeinek egyikében, vagy az Ön által választott helyszínen. Rendezvények sokszínű világát kínáljuk hagyományos Gundel minőségben, elérhető áron.

A Gundel Palota múlt századi hangulatot idéző bálterme és bankett termei ideális helyszínt nyújtanak üzleti reggeliknek, meghitt családi ünnepeknek, esküvőknek, elegáns gálavacsoráknak és számos más eseménynek. Egyedi ötleteit is megvalósítjuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínen - legyen szó egy múzeum kiállító terméről, egy dunai hajó fedélzetéről, vagy az Operaház színpadáról.

Több száz-, vagy akár ezerfős rendezvényeinken gyors és lendületes kiszolgálás ötvöződik a hagyományosan figyelmes vendéglátással. Az állandó magas színvonal hátterében modern technikai eszközök és jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek – chef-ek, pincérek, sommelier-k – állnak.

Az elmúlt évek során a Gundel Party Service többek között a Figyelő TOP 200 Gála és a Budapesti Operabál vendégeiről gondoskodott; partnereink voltak többek közt a Microsoft, a Siemens, a Westel, a Phillip Morris, a General Electric…

H-1146 Budapest
Állatkerti út 2.