Bourbon Party Service

Az Iz-S kft-t 1994-ben alapította Földes József  és Kovács András.

Kezdetben a magas színvonalú üzemi vendéglátásra igényt tartó cégek kiszolgálása volt a cég fő profilja (Bourbon Gastro). A partnerek, valamint magánszemélyek és egyéb cégek részéről folyamatosan jelentkező igény hatására egyre jelentősebb szerepet kapott a cég életében különböző rendezvények catering ellátása. Mára a party service tevékenység (Bourbon Gourmet) lett a cég fő üzletága, mely saját eszközállományával és konyhakapacitásával több ezer fős rendezvények magas színvonalú lebonyolítására képes. A cég harmadik gyöngyszeme a Rózsadomb oldalában található Bourbon Garden étterem, mely páratlan szépségű kertjével és villaépületével kedvelt helyszíne családi és céges eseményeknek egyaránt.

Referenciák:

Auchan, ING NN Magyarországi Biztosító Rt. és ING Bank Rt., Vodafone, Dreher Sörgyárak Rt., Opel Southeast Europe Ltd., PanTel Rt., Európa Ifjúsági Központ, Ronald S. Lauder Alapítvány

Bourbon Garden Étterem
IZ-S Kft,