Liget Catering

Catering cégként vendéglátóipari szolgáltatásokat kínának: a klasszikus rendezvénytípusok mellett (kávészünet, büfé-ellátás, konferencia ebéd, fogadás, bankett, stb.) minden speciális igényt, kívánságot igyekeznek megvalósítani, sőt: az Építők Liget Kongresszusi Központ üzemeltetése során gyűjtött tapasztalatok és kapcsolatok segítségével megrendelőik segítségére tudnak lenni.

A Medimpex Irodaház Kft. vendéglátóipari szolgáltatásait is ellátják.

Intézményi vendéglátósként folyamatosan üzemeltetik a FOTEX Plaza Kávéházat - vállalják további büfék, vendéglátói üzletek működtetését, illetve munkahelyi étkeztetés szervezését.

Referenciák: Microsoft, Antik Enteriör, MTA Kémiai Kutató Intézet, Országos Meteorológiai Szolgálat, EGIS Gyógyszergyár RT, Nemzetközi Kriminál Politikai Szeminárium, Magyar Állami Operaház

Liget Catering
1173, Budapest, 532. u. 9.
Tel: 06 1 272-0977
Fax: 06 1 369-1992