Gála Party Service

A Gála Party Service versenyelőnyei:

- Személyre szabott, egyedi rendezvények
- Értékarányos szolgáltatás
- Egyedülálló tapasztalat (15 éve működünk a rendezvényszervezés területén. Több mint 10.000 rendezvényt bonyolítottunk, legkisebb rendezvényünket 2 fő részére, legnagyobbat 13.000 főnek szerveztük)
- Szakképzett szakembergárda
- Megbízhatóság
- Magas szintű szervezettség. A rendezvényterv kialakításán 3-5 szakember dolgozik, a lebonyolításon akár több száz fős csapat. A megrendelő csak egy személlyel tart kapcsolatot, akár éjjel-nappal. A rendezvényszervezőt a maximálisan kidolgozott marketing háttér, a jól felépített szervezet és minden esetben az ügyvezetés támogatja.
- Precizitás

2003. december 3. óta a Gála Party Service rendezvényszervezési tevékenységét, a TÜV NORD Kft. által tanúsított MSZ EN ISO 9001: 2001 szabvány szerint végzi. A szabvány tanúsítása kiterjed mindhárom üzletágunkra. A folyamatos minőség fenntartása érdekében, tevékenységünk minden területére kiterjedő dokumentációs rendszert alakítottunk ki. Ez a rendszer kiterjed egészen a formanyomtatványok pontos töltésének nyomonkövetésétől, a vevőink elégedettségének méréséig.

Minőségbiztosítási rendszer /HACCP/
A törvényi szabályozásnak megfelelően 2002. január 1-től cégünknél működik a HACCP. A cégnél dolgozó, élelmiszerrel kapcsolatban álló kollegák HACCP oktatásban részesültek.
A HACCP jelentése (Hazard Analysis Critical Control Point, azaz Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok): nemzetközileg elfogadott, szisztematikus módszer az élelmiszerek biztonságának megteremtésére a lehetséges kockázatok, veszélyek megállapítása, értékelése és kezelése révén.

Védnöki tábla
A Gála méltó helyet képvisel a magyar gasztronómiában, úgyis, mint az első catering, mely elnyerte a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség és az Európai Catering Szövetség Védnöki Tábláját.

A Gála Party Service tagja a következő szervezeteknek:

Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetsége (MaReSz)
Magyar Gasztronómiai Szövetség
Magyar Logisztikai Egyesület