Magyar Party Service Szövetség

Magyar Party Service Szövetség
A Magyar Party Service Szövetség célja, hogy Magyarországon a házon kívüli vendéglátás, party service szolgáltatások jó hírnevét, megbecsülését erősítse. Ennek érdekében szakmai, etikai kódexet dolgoz ki, a hatóságokkal közösen kialakítja a működés jogi kereteit.
A Szövetség tevékenységével kiemelkedő jelentőséget tulajdonít annak, hogy a tagjai által nyújtott szakmai szolgáltatások színvonalát emelje, továbbfejlessze és a megvalósított minőségi szolgáltatások nívóját fenntartsa.


 

Gála Party Service

A Gála Party Service versenyelőnyei:

- Személyre szabott, egyedi rendezvények
- Értékarányos szolgáltatás
- Egyedülálló tapasztalat (15 éve működünk a rendezvényszervezés területén. Több mint 10.000 rendezvényt bonyolítottunk, legkisebb rendezvényünket 2 fő részére, legnagyobbat 13.000 főnek szerveztük)
- Szakképzett szakembergárda
- Megbízhatóság
- Magas szintű szervezettség. A rendezvényterv kialakításán 3-5 szakember dolgozik, a lebonyolításon akár több száz fős csapat. A megrendelő csak egy személlyel tart kapcsolatot, akár éjjel-nappal. A rendezvényszervezőt a maximálisan kidolgozott marketing háttér, a jól felépített szervezet és minden esetben az ügyvezetés támogatja.
- Precizitás

2003. december 3. óta a Gála Party Service rendezvényszervezési tevékenységét, a TÜV NORD Kft. által tanúsított MSZ EN ISO 9001: 2001 szabvány szerint végzi. A szabvány tanúsítása kiterjed mindhárom üzletágunkra. A folyamatos minőség fenntartása érdekében, tevékenységünk minden területére kiterjedő dokumentációs rendszert alakítottunk ki. Ez a rendszer kiterjed egészen a formanyomtatványok pontos töltésének nyomonkövetésétől, a vevőink elégedettségének méréséig.

Minőségbiztosítási rendszer /HACCP/
A törvényi szabályozásnak megfelelően 2002. január 1-től cégünknél működik a HACCP. A cégnél dolgozó, élelmiszerrel kapcsolatban álló kollegák HACCP oktatásban részesültek.
A HACCP jelentése (Hazard Analysis Critical Control Point, azaz Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok): nemzetközileg elfogadott, szisztematikus módszer az élelmiszerek biztonságának megteremtésére a lehetséges kockázatok, veszélyek megállapítása, értékelése és kezelése révén.

Védnöki tábla
A Gála méltó helyet képvisel a magyar gasztronómiában, úgyis, mint az első catering, mely elnyerte a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség és az Európai Catering Szövetség Védnöki Tábláját.


A Gála Party Service tagja a következő szervezeteknek:

Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetsége (MaReSz)
Magyar Party Service Szövetség
Magyar Gasztronómiai Szövetség
Magyar Logisztikai Egyesület
Magyar Esküvőszervezők Szövetsége
Brit-Magyar Kereskedelmi Kamara
Német-Magyar Kereskedelmi Kamara

 

 

Elérhetőség:

Gála Party Service Kft.

1132 Budapest
Victor Hugo utca 11-15.
Tel: 06 1 240 2777
Fax: 06 1 240 2646

gala@gala.hu
www.gala.hu


 

Nyitóoldal | Aktuális hírek | Tagok | Ajánlatkérés | A szövetségről | Sajtószoba
Események | Elérhetőségeink | Karrier
Magyar Party Service Szövetség (c) 2006 Minden jog fenntartva!

Online marketing weboldalkészítés: |MarketingÖtletek.hu|

 

A szövetség tagjai