Magyar Party Service Szövetség

Magyar Party Service Szövetség
A Magyar Party Service Szövetség célja, hogy Magyarországon a házon kívüli vendéglátás, party service szolgáltatások jó hírnevét, megbecsülését erősítse. Ennek érdekében szakmai, etikai kódexet dolgoz ki, a hatóságokkal közösen kialakítja a működés jogi kereteit.
A Szövetség tevékenységével kiemelkedő jelentőséget tulajdonít annak, hogy a tagjai által nyújtott szakmai szolgáltatások színvonalát emelje, továbbfejlessze és a megvalósított minőségi szolgáltatások nívóját fenntartsa.


 

Sajtószoba

Fontos feladatunknak tekintjük, hogy a hozzánk forduló újságírókat teljeskörűen és naprakészen tájékoztassuk. bármilyen rendezvényszervezéssel kapcsolatos kérdésről, aktualitásról.

A Magyar Party Service érintő fontos hírekről sajtóközleményeket adunk ki. Friss sajtóközleményeinket itt tekintheti meg!

A háttér-információkat megtalálhatja a szövetségről ezen az oldalon.

Sajtóinformáció:

Elnök: Kőrössy Zoltán
Mobil: +36 30 948 6007
Mail: korossy@gala.hu

Alelnök:Jónás György
Mobil: 06 30 961 6222
Mail: jonas@burg.hu

 

Sajtóközlemények

2004-1-27
A Magyar Party Service Szövetségről általában

A Magyar Party Service Szövetség non profit tevékenységet folytat, ezért működéséhez támogatókra van szüksége. A tagok össz. vásárlóereje meghatározó volument képvisel. Ha egy cég úgy dönt, hogy anyagilag támogatja a szövetség munkáját, akkor számos lehetősége nyílik arra, hogy a tagokkal megállapodjon és a tagok az összességében hatalmas értékű beszerzéseiket, rajta keresztül bonyolítsák. Így a beszállító a befektetett érték többszörösét, nyeri vissza. Az ez által szerzett piaci előnyökön túl a tagokkal való együttműködés referenciaértékű.

A támogatással kapcsolatban érdeklődjön Kőrössy Zoltánnál, a Szövetség elnökénél.

2004-1-27
Sajtótájékoztató

2002. november 20-án a Budapesti Gazdasági Főiskolában, az ALMA MATER étteremben tartotta első sajtótájékoztatóját a nemrég megalakult Magyar Party Service Szövetség.
A sajtótájékoztatóra meghívták a sajtó neves képviselőit. Az esemény díszvendége Zwack Péter volt, aki nyilatkozott a magyar vendéglátás EU csatlakozás előtti helyzetéről.
A rendezvényen elhangoztak a szövetség legfontosabb célkitűzései, szó volt a reprezentációs törvényről is. A sajtótájékoztatót követően az újságírókat egy finom ebédre invitálták a szövetség képviselői.2004-1-27
Karitatív Party Service

2003. november 30-án a SYMA Csarnokban 2000 főt vendégelt meg a Magyar Party Service Szövetség. Az esemény karitatív volt, a tíz party service munkatársai szabadidejükben ingyen jöttek el segíteni. Az eseményt szponzorálta az Apenta, City Angels és a Multi Flock. A rászorulók a Magyar Vöröskereszt, a Máltai Szeretetszolgálat és a Nagycsaládosok Országos Szövetségének közbenjárásával értesültek a vasárnapi ingyen ebédről. Köszönjük mindenkinek a segítséget és a közreműködést.

 

 

Sajtóvisszhang:

Közlemény Magyar Távirati Iroda részére

Megalakult a Magyar Party Service Szövetség

Ezerötszáz rászorulót látnak vendégül

Catering companies set up a professional
association

A partiszervizesek szövetségbe tömörülnek
és jótékonykodnak

Segítség bográcsból

A piac 80 százalékát tömöríti a Magyar Party
Service Szövetség

Száz ezer forintos rendezvény 170 ezer forintért

Party Service - érdekképviselet

Karriervonal

MPSsz - elhatárolódik a söjtöri eseményektől, de cáfolja a napilapok információit

Nyitóoldal | Aktuális hírek | Tagok | Ajánlatkérés | A szövetségről | Sajtószoba
Események | Elérhetőségeink | Karrier
Magyar Party Service Szövetség (c) 2006 Minden jog fenntartva!

Online marketing weboldalkészítés: |MarketingÖtletek.hu|

 

A szövetség tagjai