Cream Party Service

Az Ön partnere

A Cream Party Service 1996 óta a hazai catering és rendezvényszervező piac egyik domináns résztvevője. Hogy minek köszönhetjük eddigi sikereinket? Bizonyára annak a jellegzetes stílusnak, melynek jegyében az ötleteink születnek, annak a különleges figyelemnek, mely mindig megkülönböztetett bennünket versenytársainktól, és annak a szakmai háttérnek, mely minden körülmények között garantálja megbízóink elégedettségét.

Szeretné, ha azt éreznék vendégei, hogy minden kis finom részletről házigazdájuk gondoskodott? Ígérjük, mi nem fogjuk elárulni a turpisságot…

Partnereink legfőképpen nagyvállalatok, multinacionális cégek, olyan megbízók, akiknek fontos a minden körülmények között igényesen biztosított, kreatív vendéglátás. Magabiztos gyakorlattal rendelkezünk koktél-partik, állófogadások, munkaebédek, ültetett vacsorák valamint szabad,- és zárttéri grillezések lebonyolításában, bármilyen speciális gasztronómiai ötlet megvalósításában.
A Külügyminisztérium megbízásából a Cream Party Service látta vendégül a Belga Király, a Japán Császár, a Visegrádi Négyek és a Sándor Palota megnyitójának meghívottjait.

Örömmel állunk rendelkezésükre minden olyan eseménynél, ahol catering szolgáltatásra van szükségük, legyen szó akár egy kis kávészünetről vagy akár egy több száz fős vacsoráról, az ország egész területén, az év minden napján.

Gasztronómia

Ha vendégül látunk valakit, szeretnénk neki a lehető legtöbbet nyújtani.

Mi még emlékszünk a főiskolán tanultakra: kifogástalan ételeket csak kifogástalan nyersanyagokból lehet készíteni. Éppen ezért nálunk a minőségi catering a piacon kezdődik. Beszállítóink mind első osztályú termékeket forgalmaznak, melyek minőségét folyamatosan ellenőrizzük. Ételsorainkat a modern szakmai igényeknek megfelelően, változatosan állítjuk össze úgy, hogy azokban meghívott vendégei mindig örömüket leljék. Ugyanezzel a gondoskodással végezzük az ételkészítés minden egyes lépését, így az elkészült finomságok úgy kerülnek fel a vendégek asztalára, ahogy senki másnál.

Finoman megkomponált vacsora, tökéletes borok, egy szivar és egy whisky élvezete… Miért kéne lemondania erről az élményről csupán azért, mert éppen ötszáz üzleti partnerét hívta meg egy gyár óriás csarnokába?

Ötletekért, tanácsadásért, ajánlatokért forduljon hozzánk a következő elérhetőségek egyikén:

Új Fáraó Kft.,
1116 Budapest