La Fiesta Party Service

A La Fiesta Party Service-t 1998-ban Kovács László azzal a szándékkal alapította, hogy gyakorlata, szakmai tapasztalata egy megbízható, precíz és korrekt cég képében jelenjen meg.
Mindezt dinamikus, fiatalos hangulatban.

Sikerük titka: a színvonalas gasztronómiai szolgáltatás, élvezetes, harmonizáló étel- és italválaszték, előzékeny, figyelmes munkatársak, reprezentatív környezet, változatos programok, kreatív ötletek, felejthetetlen hangulat.

Felkészültségüknek és szaktudásuknak biztos hátterét a jól felszerelt, és a legmagasabb igényeket is kielégítő HACCP (élelmiszerhigiéniai minőségügyi rendszer) elvein működő konyha, az ételek szállításához szükséges modern eszközök és tehergépkocsi park, valamint a tálaláshoz szükséges eszköztár adja.
Nem utolsó sorban pedig megbízható mesterszakácsaik öregbítik cégük jó hírnevét.

Kovács László

• a La Fiesta Kft tulajdonosa és ügyvezető igazgatója
  • a Magyar Party Szövetség alapító tagja,
  • a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Éttermi Mesterbizottságának elnöke,