Események, rendezvények

2003. november 30-án

a SYMA Csarnokban 2000 főt vendégelt meg a Magyar Party Service Szövetség. Az esemény karitatív volt, a tíz party service munkatársai szabadidejükben ingyen jöttek el segíteni. Az eseményt szponzorálta az Apenta, City Angels és a Multi Flock. A rászorulók a Magyar Vöröskereszt, a Máltai Szeretetszolgálat és a Nagycsaládosok Országos Szövetségének közbenjárásával értesültek a vasárnapi ingyen ebédről. Köszönjük mindenkinek a segítséget és a közreműködést.

2003. november 20-án

a Budapesti Gazdasági Főiskolában, az ALMA MATER étteremben tartotta első sajtótájékoztatóját a nemrég megalakult Magyar Party Service Szövetség.
A sajtótájékoztatóra meghívták a sajtó neves képviselőit. Az esemény díszvendége Zwack Péter volt, aki nyilatkozott a magyar vendéglátás EU csatlakozás előtti helyzetéről.
A rendezvényen elhangoztak a szövetség legfontosabb célkitűzései, szó volt a reprezentációs törvényről is. A sajtótájékoztatót követően az újságírókat egy finom ebédre invitálták a szövetség képviselői.