Magyar Party Service Szövetség

Magyar Party Service Szövetség
A Magyar Party Service Szövetség célja, hogy Magyarországon a házon kívüli vendéglátás, party service szolgáltatások jó hírnevét, megbecsülését erősítse. Ennek érdekében szakmai, etikai kódexet dolgoz ki, a hatóságokkal közösen kialakítja a működés jogi kereteit.
A Szövetség tevékenységével kiemelkedő jelentőséget tulajdonít annak, hogy a tagjai által nyújtott szakmai szolgáltatások színvonalát emelje, továbbfejlessze és a megvalósított minőségi szolgáltatások nívóját fenntartsa.


 

Bonus Party Service

Miért épp a Bonus Party Service-t válassza?

Legjobb ár-érték arány
Bonussal jó dolgozni, mert Bonus hosszútávon a piac legjobb ár-érték arányát kínáló party service cége. Erre büszke, ezt ügyfelei felé kommunikálja.

Személyesség
Bonussal jó dolgozni, mert a lehető legteljesebb személyességre törekszik a szervezési folyamat minden fázisában az ajánlat felvételtől a számla benyújtásáig. Így a Bonus szolgáltatása a kollégák személyiségén keresztül felértékelődik.

Szimpátia
Bonussal jó dolgozni, mert minden kollégája kedves, szimpatikus, megértő, az ügyfél igényeit kiszolgálni akaró ember. A Bonus egy szimpatikus, kedves, szerethető cég.

Gyorsaság
Bonussal jó dolgozni, mert gyorsan reagál, gyorsan válaszol, gyorsan elintézi az ügyfél kéréseit.

Saját helyszínek
Bonussal jó dolgozni, mert sok olyan helyszíne van, amit kedvezményesen tud biztosítani, illetve sok helyszínen ajánlják, ami garanciát jelent a minőségre.

Kiváló szolgáltatási minőség
Bonussal jó dolgozni, mert amit nyújt az magas színvonalú, megbízható, európai színvonalon vállalható.

ISO
Bonussal jó dolgozni, mert minden munkafolyamatát a szabályozottság hatja át, ami az ügyfelek szemében garanciát jelent.

A Bonus Party Service a hangulatok mestere, amely a hagyományos rendezvények szervezésén és lebonyolításán túl a legeredetibb ötleteknek is teret ad.

Egy tökéletes rendezvény az összes érzékszervet próbára teszi. A mesés ízek, azaz a gasztronómia élmény méltó díszletként, elengedhetetlen a különleges hangulati hatás, az ideális helyszín, a színek, a formák, a fények. Mindez együtt: az alkalom harmóniája. A Bonus Party Service az a jól szervezett csapat, amely mindezt megeleveníti Önnek.

A sikerhez azonban következetesség kell: ezért a textilek, a vendéglátáshoz kapcsolódó eszközök, a kiegészítők és a dekorációs kellékek, a számos kidolgozott designhoz komponált menüskála is alaposan megújult a megbízói elvárásokhoz igazodva.

A könnyebb áttekinthetőség, a gazdaságosság és az optimális választás érdekében vadonatúj szolgáltatásainkat különböző színekben és formákban kínáljuk, az egyszerű fehértől az elegáns tengerkéken át, a klasszikus bordó-arany kombinációig. Kínálatunkat BONUSként kiteljesítettük azzal a páratlan látványpalettával, amellyel a legkülönfélébb hangulatok megidézésére is képesek vagyunk.

A végeredmény: hangulatorientált kreatív party service-szolgáltatlás

A BONUS: rendezvények különleges tálalásban.

 

 

 

Elérhetőségek:

1142 Budapest
Dorozsmai u. 56.
Tel.: 06 1 221 4344
Fax: 06 1 252 3609
E-mail: kattintson ide!
Web:
www.bonusparty.hu

Töltse le ingyenesen a 2db tippekkel teli eBookot:

33 tipp a sikeres rendezvényekhez

Esküvők különleges tálalásban

 
 

 

Nyitóoldal | Aktuális hírek | Tagok | Ajánlatkérés | A szövetségről | Sajtószoba
Események | Elérhetőségeink | Karrier
Magyar Party Service Szövetség (c) 2006 Minden jog fenntartva!

Online marketing weboldalkészítés: |MarketingÖtletek.hu|

 

A szövetség tagjai